۶ پاسخ

سلام هربچه ای فرق داره شکمش چجوری کار میکنه اشکال نداره
سوال دوم هم شیرخشک که خوب نیست وزنش هم که خوبه غذای کمکی براش شرو کن جای شیرخشک

میتونی از شیر خشک برای فرنی اینا استفاده کنی .. چند کیلوه الان

نه زود به زود دفع کردن خوب نیست
وزنش خوبه چرا می خوای شیر خشک بدی اولا قوت شیر مادر نداره فقط بچه رو چاق می کنه دوما دیگه شیر خودتو نمی خوره اگه شیر خشک بخوره

سلام گلم نه هیچ مشکلی نیست ، بچه ها روزی هفت مرتبه دفع ، و هر هفت روز یکبار دفع داشته باشند طبیعیه .
و اینکه چه کاریه که شیرخشک بدی عزیز ، از شش ماهگی غذای کمکی شروع کنید براش

سلام از شش ماهگی به بعد دیگه غذا باید بخوره چرا شیر خشک بدین؟

عزیزم دیگه واسه چی شیر خشک از ۶به بعد غذا خور میشن دیگه سوپو و...میخوره نیاز به شیر خشک نداره