۵ پاسخ

نیاز به یه سفر دارید...اگرم در توانتون نیست چند روز برید خونه پدری.....بمونید واقعا روحیه تون خوب میشه...

شاید ویتامین بدنت کم شده غذای مقوی بخور قرص مولتی ویتامین اگه بتونی یکم برو بیرون

سلام عزیزم اینونگین ازخداشاکرباشین به خاطرداشتن فرزندسالم به بچه تون عشق بورزین ولذت ببرین این روزابه سرعت میگذره وبچه تون بزرگ میشه شادباشین وخوشحال

عزیزم اینها همش بعد زایمان طبیعیه اگه خودتون هم بخواین بهش اهمیت بدین بدترش میکنید و انرژی منفی جذب میکنید
شما الان مامان فرشته کوچولویید همیشه سعی کنید شاد باشید و پر انرژی

منم مثل شمام ولی مال من از بیخوابیه. دختر من یه۱۱ روزی میشه درست نمیخوره و نمیخوابه امروزم دیدم لثش برامده شده . بخاطر دندونش خیلی اذیت شدم الان فقط پاچه میگیرم