۶ پاسخ

سلام عزیزم معمولا میگن شیر خشک تپل میکنه چون مواد مقوی بیشتری داخلش هست بعدم چرا عذاب وجدان داری بنظرمن مامانای که شیر خشک میدن خیلی بیشتر از ماماتی که شیر خودشونو میدن زحمت میکشن همش باید اب درست کنی شیشه شیر بشوری همه جا همراهت ببری بچه و حملش یه طرف طبری اب وشیشه و شیر یه طرف تازه جدا از خرجش که هنوز قوطی رو باز نکرده تمومه سه تا دونه شیر میخری صد تومن بنظرم عذاب وجدان نداره

نه بچه اول من شیرخشکیه از بچه ای که شیر مادر خورده قوی تره شیر خشک تمام ویتامین و املاح مورد نیاز بچه رو داره شیر خشک تو این مملکت بد جا افتاده

عزیزم منم اوایل همین حس داشتم .
شیر مادر وابسته به تعدیه مادره که خوبه یا نه .
ولی شیر خشک هر چی که بدن بچه لارم داره رو تو خودش داره . بچه هم ضعیف نمیشهو

منم مثل شما فکر میکنم بچه م سینه نگرفت چون بخاطر زردی و اگزما و کولیک در کنار شیرم شیر خشک هم دادم

ن اصلا من پسربزرگم شیرخشکیه واقعا نسبت به هم سنوسالاش از همه درشتره تا الانم ک سه سالش دوبار بیشتر مریض نشده خیلی هم باهوشه و شلووغ

سلام نه عزیزم چه ربطی داره