۱۰ پاسخ

نه بابا به خدا ربطی به اینا نداره همش احتماله و الکی تا ۱۸ هفته صبر کن مشخص میشه

منم نمک‌ریختن‌سرم گفتن پسره ولی اشتباه شد 😂

عزیزم من اعتقاد ندارم اما واسه منم انجام دادن گفتن دختره اما پسر بود بچم ب اینا دل نبند علکین

این حرفا خرافاته

واسه دوتا از دوستای منم درست در اومد اگه دست بزنی سرت دختره اگه دست بزنی بینیت بالای لبت پسره

ان تی مگه جنسیت بهتون نگفته.؟

تست نمک واسه من درست در اومد اما اعتقادی ب اینجور چیزا ندارم چون حالت های بارداری هر کسی ممکنه متفاوت باشه ...

درسته حرافاته ولی من چند نفر رو دیدم که درست در اومده. نمک رو خودت نباید میریختی سرت یه نفر دیگه و موقعی که حواست نیست باید روی سرت بریزه.

چه بانمک من این نمک رو یبار دیدم یه پیرزن واسه عروسش انجام داد...گفت دست بیاره به موهاش یعنی دختره اگه دستش بیاره به صورت و دماغش یعنی پسره 😄

اره منم همینطور بود بچمم دختره