۴ پاسخ

من دندون گیر گرفتم ولی دست خودش رو بیشتر دوست داره...الان خیلی کمتر شده..نگران نباش..فقط دستش رو بشور...

دقیقا بچه منم همینطوره،دستاشو خیلی میخوره،تو بغلم بود به زور دستمو تو دهنش کرد لثش خیلی سفت شده بود،دندون گیرم میدم مثل پستونک میک میزنه😁

سلام اشکال نداره عزیزم..فقط دستاشوبشوربزاردهانش کنه عزیزم بچه که هنوزنمیتونه دندون گیربگیره خودت بایدنگه داری......

پسر منم همین
دندونی هم نمیگیره خودم باید براش نگه دارم همون دستشو اشکال نداره بخوره