۴ پاسخ

بعد چیز شیرین بخور شیرنی چیزی آب میوه اینا بخور بعد بع پهلو دراز بکش به حرکت میفته

توی دوساعت حداقل باید ۱۰ تا تکون بخوره کوچیک ترین حرکتارم حساب کن نیم ساعت بعد غذا بهترین تایمه اگه کمتر از اینه به پزشک مراجعه کن اینکه خودشو جمع میکنه شاید سرما بهش خورده شکمتو گرم نگه دار با چادر یا لباس

وای منم مثله توام حالاچیزی نموندک نخوردم ک فقط تکون بخوره نگرانم خیلی ضعیف شده حرکاتش

عزیزم هیچ مشکلی نداره چون جنین تو شکم مادر دوشبانع دوز یا سه ساعت خوابه طبیعی فقط اگه حرکتش کم بود یک ضربان قلب بگیری از بچه برو زایشگاه که بگیره برات گلم