۶ پاسخ

سلام عزیزم بچه های ما همسن هستن این که غصه خوردن نداره هربچه ای یه جور توانایی داره هیچ بچه ای رو با دیگری نیاید مقایسه کرد یکی زود انجام میده یکی دیرتر دختر منم هنوز چهاردستو پا نمیره فقط میشینه ..برا ماما بابا گفتنم باید یسره بهش بگی ماما بگه بابا بگه تا یاد بگیره..بعد بشین جلوش دست بزن اونم تقلید میکنه هرکاریو میخوای انجام بده باید حتما حتما تمرینش بدی

سلام تنش سالم باشه عزیزم بچه ها باهم فرق دارن اگه حساسین ببرین دکتر که خیالتون راحت بشه .در روز حتما یه چنددقیقه ببرین نور خورشید ببینه خیلی در قوی کردن استخوانها موثر .پودر سنجد هم حتما در برنانه غذاییش بزارین تا استخوناش زودتر محکم بشه.

پسر منم ده و نیم ماهشه نمیگه مامان بابا اینا ناراحتی نداره

هیج مشکلی نداره اشکال نداره

یعنی طاق باز میزاری به روی شکم نمیشه؟؟؟

عزیزم غصه نخور بچه ها بعضی از کارشونو یادشون میرن بعداز ی مدت دوباره خوب میشن