۷ پاسخ

به مرور خوب میشه سعی کن زیاد دمر بزاریش کامل گردن نگرفته سنگینی میکنه سعی کن توجهشو زیاد به بالا جلب کنی

ن عزیزم دختر من خیلی وقته گردن گرفته. ولی موقع نشستن و سرپا وایسادن پایینو نگاه میکنه طبیعیه

سلام عزیزم اصلا نگران نشو بچه ها با هم دیگه فرق دارن حتی کاراشون بازیهاشون فرق داره گولم بچه منم اینجوری بو اصلا گردن نمیگرفت تازه الانم خیلی خوبه اصلا هم مشکلی نداره

عزیزم بچه ی منم همینطوره من بیشتر وقتم رو میزارم برای پسرم و باهاش بازی میکنم تا بیشتر بالا را نگاه کنه نگران نباش از ۶ ماه به بعد میتونند کامل گردن بگیرند

دختر منم اینجوریه دقیقا از دکترش پرسیدم گفت از ۶ ماه به بعد سرشون رو کامل بلند میکنن و نگه میدارن

عزیزم بچه منم 6 ماهشه گردن هم گرفته ولی همش پایینو نگاه میکنه شاید چیز طبیعی هست. منم یه چیزی میزارم بالا سرش به زور سرشو بلند میکنه

سلام عزیزم .ببخش الان‌سوالت دیدم .میخواستم بپرسم بچتون الان گردن میگیره ؟؟چون دقیقا پسر منم همینجوریه که شما از دخترتون تعریف کردین
لازمه که ببرمش دکتر ؟؟خیلی نگرانم‌