۵ پاسخ

شما می‌خواین تو بیمارستان خصوصی بستری شین یا دولتی؟

من شهر دیگه متخصص گرفتم سزارین اختیاری شم تو بیمارستان خصوصی خداکنه دردم نیادتااونموقع طبیعی زایمان کنم چون واقعا میمیرم😣

بله منم تحت نظر متخصص هستم ...هچکدومشون برا طبیعی نمیان ..فقط سزارین رو خودش انجام میده ..من چون فیبرمم دارم میخاد برداره سزارینم

تا هفته ۳۴ رفتم متخصص که آخرش قبول کنه سزارین ام کنه. قبول نکرد و گف خودشم برای زاییدن نمیاد پیشم معرفیم میکنه به یه ماما. نه معاینه کرده بود نه سونو نوشته بود ببینه لگنم برای طبیعی آماده اس یا نه میگف حتماااا میتونی طبیعی زایمان کنی😒
منم دیگه ولش کردم رفتم دکتر شهر دیگه قبول کرد سزارین رو و ۳۰ بهمن بهم وقت داده.

من هرکاری کردم دکترم قبول نکرد سزارین اختیاریم کنه گفته طبیعی اگه دنیا نیومد سزارینت میکنم منم ترسیدم رفتم اختیاری پول دادم عملم یکی دیگه کنه