۹ پاسخ

سلام عزیزم
من برای دلدرد دخترم بهش بادوری میدم و یا بادیون و یه چیز دیگه ای هست ما بهش میگیم توسو و در جا دلدرد بچه رو خوب می‌کنه و هر وقت بچت درلدرد شد با روغن سیاه دونه دورانی شکمش رو چرب کن لباسشو بکش روش تا خوب گرم بگیره و اگه باد داشته باشه خارج میشه یا پی پی می‌کنه

سلام شربت اهورا نی نی بگیر خیلی بهتره

شکمشو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده، باعث میشه روده هاش کار کنه نفخش از بین بره دل دردش کم بشه، ولی بعدش زود شکمشو گرم کن روغ زیتون زود سرمارو جذب میکنه یه وقت کوچولوت خدایی نکرده سرما نخوره

دکتر به دختر من اول پدی لاکت داد فایده نداشت
بعد کولیف داد فایده نداشت
بعد بی بی کر داد فایده نداشت
دیگه هیچکدومونمیدم به جاش یکم اب جوش و نبات و عرق نعنا میدم الان بچه ام خداروشکر اروم تر

منم دکتر پسرم پدیا لاکت داد ولی خوب نبود دفعه بعد یه شربت دیگه نوشت گفتم عرق نعنا یا چهار زیره اشکال داره بدم گفتن نه خیلی هم خوبه

من فقط ۴ زیره میدم هم بچه رو تپل می‌کنه هم خوبه فقط نبادیون نداشته باشه
با نبات دم میکنم ۲ تا سر قاشق چایخوری میدم سریع آروم میشه

من شنیدم قطره اینفکول خیلی موثره

برا دلدرد من شنیدم شربت گرمیچر میدن

این ۲ تا رو بدید - با هم - روزی ۲ ۳ بار