۶ پاسخ

پدیلاکت باکتری های مفید روده رو افزایش میده. برای هر دردی که فکر کنی له معده و گوارش مربوطه مفیده. اعم از حساسیت و آلرژی غذایی و کولیک و یبوست و اسهال و ... .

من تا ۵ ماهگی هر روز میدادم 😊بجز پدی لاکت چهار جور قطره دیگه مثل کیدی لاکت وایزی کول و رو هم‌میدادم !خطری نداره نگران نباشید فقط حتما توی یخچال باشه که ترش و سفت نشه

هر ۱۲ساعت ۵قطره‌ بده خیلی خوبه

من قبل از خواب شبها پنج قطره میدادم دیگه الان نمیدم برای نفخ و کولیکه خیییلی خوب بود

من میدم هم برای کولیک هم رفلاکس روزی دو بار هر بار ۵ قطره

دکتر دخترم گفت در صورت نفخ فقط پنج قطره