۶ پاسخ

سلام صبحانه بهش فرنی یا زردی تخم مرغ یا تخم بلدرچین بده نهار سوپ ساعت ۳یا۴سرلاک یا بیسکویت مادر یا میوه کلا عصرانه بده ساعت ۸ هم غذا یا سوپ یا..ساعت ۱۱ یه چیز دیگه کم بده در بین اینا شیر هم بده من این جوری میکنم به نظرم خوب باشه

سلام عزیزم کاش صبح بهش فرنی یا سرلاک بدی ظهر مثلا سوپ . بدی شبم بهش ی غذای دیگه.ا

گلم هر بچه خوراکش با یکی دیگه متفاوته مثلاً بچه من صبح خامه یا کره و اینا میخوره بعدش ی میوه ظهرم کته یا غذای خودمون بی ادویه و نمک باز میوه میخوره عصرم بیسکوییت یا بستنی شامشم از ظهر مونده بود هرچی بعدم میاد سر سفره ماستا رو میخوره اما بازم بهداشت ک میبرم میگن زیر نموداره

زیادم هست عزیزم وزنش زیاده ؟

والا ب نظرم زیاد نباشه کم نیست😅

سرلاک و فرنی برا صبحونه و عصرونه س