۶ پاسخ

سلام گلم دختر منم فقط دور سرش عرق میکرد از دکتر طب سنتی پرسیدم میگه بدنش سردی داره.به من گفت غذاهای سرد کمتر بخورم.🌺❤

اگه دکتر ببینه عرقش زیاده ازمایش مینوسه ممکنه از کمبود اهن یا ویتامین د باشه جاشو خنک بزار ببین دوباره عرق میکنه..

پسر منم همین طوری منم علتشو نفهمیدم میگن طبیعیه

عرق کردن تو خواب مشکلی نداره دختر منم گاهی اوقات اینطوری میشه

دقیقا مثل پسر من موقع خواب سرش کاملا خیس عرق میشه اما نمیدونمم دلیلش چیه

سلام گلم والا پسر منم همینجوره فقد پشت سرش خیس عرق میشه دکتر هم بردم گفت نگران کننده نیس