۷ پاسخ

بله من اتاقم همیشه ی نور داره چون خودمم از تاریکی بدم میاد نسبتا اتاقم زیادی پرنوره
شبا وقتی میخای بخابونیش باهاش حرف نزن موقع شیر دادن یا لالایی بخون دم گوشش ببین بزا درک کنه ک رفتار الان تو با شب فرق داره مثلا نحیط نسبت ب صبح ساکت تر وتاریک تر مثلا صبا تلویزیونو خاموش نکن یا ی ترانه بزاد بعد بخوابونش یا موقع شبر دادن یا عوض کردنش باهاش حرف بزن ولی شبا ن ی محیط اروم و تاریک با ی لالایی ثابت وهمیشگی اون درک میکنه و بمرور عادت میکنه

من در اتاقمون بازه یه چراغ از تو حال میزارم روشن تا حدودی روشن باشه با شب خواب کارم را نمیگیره

عزیزم من تو پیامای قبل یک‌ توصبح مختصر و‌ مفیدی داده بودم
حقیقتش من پسرم از ۱۵ روزگیش تا الان ک‌ ۴ ماهشه فرق شب روز رو میدونه

بچه ها میخوابن بدون اینکه بدونن شبه یا روزه
پس به چند نکته توجه کن
روزها: ابتدا روزها باید پرده هارو بکشی چراغ روشن باشه ب کارهای روزانت از جمله جاروبرقی کشیدن ظرف شستن یعنی روز خانه روشن و‌ سرو صدا داره و‌ این ب بچه نشون میده ک‌ الان روزه

و‌ اما شب: تاریک‌ و‌ سکوت
من بچم از اینایی بود ک‌ اصلا خ اب نداشت چ شب چ روز فقط دم غروب میخوابید تا ۱۰ شب و‌ تمام
اما صبوری کردم و‌ شروع کردم رو تنظیم خواب
الان ماشاللا بچم میخوابه برا خودش
و‌ یه چیزه دیگه یکی از علت هایی ک‌ باعث چاقی و‌ وزن داشتن بچه میشه همون خوابه کافیست
باید خوب شیر بخوره و‌ هم بخوابه

اگ نور نداشته باشه بچه عادت میکن به تاریکی و بعدش باید حتما جایی ک میحواب تاریک باشه نور اتاق رو کم کن مثلا مهتابی و چراغ اتاق را خاموش کن اما یه اباژور کم نور بزار روشن باشه سعی کن قبل ۱۰ نزاری چند ساعتی بخواب و خیلی باهاش بازی کن تا سرگرم شه و خسته شه و این ک قبل بیدار شدن واسه شیر خودت هوشیار باش موقع خواب بهش شیر بده چون بچه واسه شیر با گریه بیدار میشه باعث میشه خوابش بهم بخوره

بلە عزیزم من یک نور با طیف سبز ملایم گذاشتم کە بە تاریک بودن اتاقچلطمەای نمیزنە ولی لازمە شبا نینی رو ببینیم کە بپوشونیمش یا شیرش بدیم یا لازم باشە پوشکش و عوض کنیم بدون اینکە لامپ روشنایی اصلی رو روشن کنیم .

سوال منم هست راهنمایی کنین مامانا

مال من روشنه هردوساعت خوابم باشه شیرش میدم.
جاشم هر ۴ساعت حتما عوض میکنم مگه اینکه خشک باشه