۴ پاسخ

شبیه ادرار نیست که کنترل بشه.. واسه من زردرنگ و داغ بود

رنگ برا من رنگ آب بود بعدش حالت ترشح زرد شد داغم هست

من رو تخت خواب بود عطسه کردم ،همزمان با عطسه یه سطل اب ازم اومد ،انقد زیاد بود ک تا پاشدم برم تو حمام تمام خونه خیس اب شد ، مثل اب اشامیدنی بود بی رنگ ، ولی انقد زیاد میومد ک گفتم بچه م الان خفه میشه ، یه حوله گذاشتم تو لباسم رفتم یمارستان ،ساعت ۸ صبح این اتفاق افتاد ولی ساعت ۳ بردنم اتاق عمل ،

تو هر حالتی باشی یکدفعه اب زیادی ازت خارج میشه در حالت عادی رنگش زرده ولی اگه نی نی خراب کاری کرده باشه مدفوع کرده باشه سبزه