۱۲ پاسخ

شیره بادام هم خوبه

سلام‌عزیزم مهم سلامتی و اینکه در خط رشد باشه،انقدرذله تپلی فکر نکن ،غذای بچه اول شیره و غذای کمکی در حد کم که معده عادت کنه معمولا بچه در پنج ماهگی از لعاب برنج،فرنی آرد برنج حریره بادام و پوره هویج و سیب زمینی و کدو حلوایی در حد کم نه زیاد استفاده میشه

لعاب برنج بده. نشاسته زوده

عزیزم ۳۰۰ گرم کم داره،نشاسته زوده واسه الان،بالعاب برنج یافرنی باآردبرنج شروع کنین بهتره

پسرمن وقتی به دنیا اومد۳۵۰۰وزنش بود الان چهار و پنج روزشه دیروز واکسن چهارماهگیش زدم وزنش کردم ۷۵۰۰بود قدش۶۸بود

عزیزم وزنش که خیلی خوبه. تو پنج الی شیش ماهگی باید دو برابر وزن تولدشون بشن که ماشاالله دخترتون تو چهارماهگی از دو برابر هم بیشتر شده. موقعی که غذا خور بشه تپل هم میشه. بازم اگر خیلی دوس دارین با دکتر صحبت کنین

وایی عزیزم خیلی کمه من دختر ۴ ماهش
۶۵۰۰ دکتر میگه کمه

ببر دکتر هرچی اون گفت بده بخوره سر خود کاری نکن

پوره سیب زمینی رو میشه تو پنج ماهگی شروع کرد؟چطور درستش کنم

فرنی با ارد برنج بهش میدم لعاب برنج میدم

پوره سیب زمینی از اون بهتره

فکر کنم بتونی براش غذای کمکی شروع کنی اینکه از چی شروع کنی با دکتر مشورت کن