۸ پاسخ

عزیزم دختر منم اینجوری بود. نباید خوابشو بهم بزنید .هروقت گرسنه باشه بیدار میشه

سلام نباید بیدارش کنی،باید خودش بیدار بشه.دکتر به من گفت وقتی بچه رو بیدار میکنید گوشت تنش می‌ریزه.
هروقت گرسنه بشه بیدار میشه.پسر من هم همینطور بود،از ۱یا۲بخوابه تا ۶تا۸بیدار نمیشد

بهتر بزار بخوابه دختر منم همینطوری بود انقد گفتم الان زود زود بیدار میشه😣

عزیزم هروقت بیدارشد بهش شیر بده . تواین سن طبیعیه ک تا پنج ساعتم در شب شیر نخورن ..‌

خودش هر وقت بیدارشدن بهش شیر بده خوابشو بهم نزن

سلام گلم ، پسر منم همین جوریه،دیگه نمیخواد بیدارش کنی طفلکو تو خواب بهش شیر بده

دخترمنم بیدارنمیشه.عزیزم دیگ هرچی بزرگ ترمیشن خوابشون بیشترتنظیم میشه و توطول شب کامل میخوابن

سلام.پسر من که یکم کوچکتر بود من بیدار میکردم بهش شیر میدادم ولی الان نه میزارم بخواب ولی بیشتر از 5ساعت نمیزارم ،بیدارش میکنم چون الان یکم بزرگتر شده خودشم برای شیر بیدار میشه