۸ پاسخ

روزی دوسه تا لیوان عرق کاسنی بخور شیرخشت خودت بخور اصلا گرمی جات نخور به بچت‌ شیر زیاد بده خیلی بچه رو گرم نگه ندار
چون یکی از عوامل زردی اینه که بچه جاش گرمه
دختر منم زردی داشت با همین کارا یه هفته ایی خوب شد زردی دختر من رو ۱۴ بود

از عطاری ترنجبین بگیر روزی یک قاشق مربا خوری به بچه بده وروزی یک لیوان خودت بخور زردی بچه رو میاره پایین
و یک دونه انار توی دهن بچه بترکون وشیر هم تند تند بهش بده تا زودترازبدنش دفع بشه

بنطر من راه های خونگی زیاد خوب نیس من بچم زردی کمی داشت اومدیم دستگاه کرایه کردیم دو روز دیدم بچم بدتر شد بردم دکتر گف سریع بستری
دیگه عصر پذیرشش کردن بخش Nicu نوزادان.صبح مرخص شد.عالی بود
گفتم کاش همون لحظه اول برده بودمش دکتر
بخش نوزادادن فوق العاده تمیزه حتی مادر و هم اجازه ورود نمیدن

عرق کاسنی خاک شیر چیزهای خنک

رویازده که خوبه من دخترم بردم دکتر زردی دوازده بود گفت نیازی نیست به کاری دکتربردی

عرق کاسنی بخور.انارشیرین.گرمی اصلا نهور.زردجوبه.زعفران اصلا نریز تو غذا

سلام عزیزم برو دکتر زردی بگو بچه رو فست کنه
فست یعنی با یه تیغی که خیلی کنده لاله گوش بچه رو یه ذره باز میکنه و زردیش میاد پایین

تنها راه پایین آوردن زردی حجامت هست وقطره شیر خشت بهش بدی