۷ پاسخ

بخاطر مدفوعشه حتما .بتامتازون بزن عالیه

فقط فلامکسین بزن لاستیکش کن بعد ی ساعت واش کن پماده رنگش قهوه ای میشه بعد بشورش

الهی بمیرم چقد سوخته بچه زود ب زود بشورش ی پماد میگم بزن ی روزه خوب میشه اما کم ازپماده بزن که زیادیش خیلی ضرر داره گلم فلامکسین

مگه هر بار عوض میکنی پماد نمیرنی ؟
سوخته بچه بنده خدا
گناه داره
هر بار بازش میکنی بشورش
بزار باز بمونه هوای بخوره
سعی کن روزا پوشکش نکن دو روزی کهنه بگیر بزار براش
ولی بازم برا کهنه باید پماد پوشک بگیری بزنی براش
بعدم اینکه پماد کالاندولا عالیه
زود خوبش میکنه
یا خود روغن نباتی خیلی خنکه براش بمال وقتی تمیز شستیش و بعد کهنه براش بزار

پوشک نبند یه مدت شلوار نازکم پاش کن پماد کانادولا بزن خوب میشع

پماد روغن کبد ماهی یا باریچ بگیر براش بزن هرموقع که عوضش میکنی شما پماد بزن که وقتی پی پی میکنه و متوجه نمیشی و دیر عوضش میکنی اینجوری نشه

خب عزیزم گرمیش شده