۱۰ پاسخ

سلام عزیزم منم شهر غریبم وکل این هفت ماه جز همسرم کسیو نداشتم.قراره نه ماه شدم برم شهرستان خونه مادرم تا بعد زایمان برگردم چون شوهرم کارش شیفتی هستش دوشب هست دوشب نیست
منم اوایل خیلی غصه می‌خوردم ازینکه بی کسم.چون تک فرزندم.ولی کم کم باهاش کنار اومدم...فقط همیشه از خدا میخواستم بارداری بی دردسر داشته باشم تو این غریبی.انشالله همه ی اینا میگذره.بسپار دست خدا

سلام عزیزم اصلا نگران نباش به نظر من ادم باشوهرش راحتره

عزیزممممم مهم اینه همسرت کنارته اصلا نگران نباش

سلام. منم فقط همسرمو دارم. ولی این اواخر قرار شد خواه و مادرم بیان. ولی هر چی بهشون میگن برمیخوره. فقط شوهرت کنارت باشه کافیه بنظرم. هر چی سرت خلوت تر باشه. تمرکزت رو کارت هم بهتره

عزیزدلم الان تو بیمارستانها پول به خدمه بدین همه کارهاتون رو انجام میدن انشاالله اومدی خونه هم نهایتش دو سه روز اول سختت باشه اونم با همسرت صحبت کن بیشتر هواتو داشته باشه
میگذره همش به خودت سخت نگیر
یکی از آشناهای ما مالزی بود بچش اونجا بدنیا اومد هیچکی نداشت بچه اولش هم بود بی تجربه ولی خودش تنهایی از پس همه کارهاش بر اومد

من مامانم اینا هستن ولی دلم نمیخواد پیشم باشن دوس دارم فقط شوهرم بهم برسه
فقط شوهرم قلق منو میدونه با دیگران حتی اگه مامانم باشه عصبی میشم
اگه شوهرت آدمیه که درکت میکنه و راضیه ازینکه گراقبت باشه چرا ناراحتی؟

وسایل لازم برای بیمارستانت رو اماده کن گلم.برنامه ریزی برای بعد زایمانت رو یادداشت کن.اگه همسرت بتونه از پس آشپزی بربیاد کار سختی نیست گلم.برای چیزی که پیش نیومده نگران نباش عزیزم

عزیزم منم تو هفته ی شمام همسرم که کنارم نیس خانواده خودمم یه شهر دیگه هستن بچه اولمم هست تازه شما شرایطت خیلی خوبه که همسرت کنارته چون باهاش راحتی صحبت کن از نگرانیات بگو تا آروم بشی

منم دقیقا شبیه به شمام.....ولی خب فکرهای مثبت میکنم خوبه دیگه دوتایی کمک میکنیم بهم

سلام‌گلم.تجربه اولته؟