۶ پاسخ

من 36 هفته و 5 روزم بود نینیم ب دنیا اومد خدارو صد هزار مرتبه شکر هیچ مشکلی نداشت و تو دستگاه نرفت
کیسه آبم پاره شد 22 بهمن زایمان طبیعی کردم

منم 37 هفته اورژانسی بچم دنیا اومد نه هیچ مشکلی نداشت

بچه از ۳۳ هفته کامله و ریه هاشم کامله شما که ۳۷ هفته هستین هیچ مشکلی ندارن خیالت راحت.
دختر منم ۱۰ سال پیش ۳۷ هفته خودم رفتم زایمان طبیعی کردم با آمپول فشار

منم ۳۶ هفته اومد ولی دکتر گفت ۳۷ هفتش بود محاسباتم اشتباه شده بوده الهی شکر خوبه و خوب بود

من ۳۷ و ۴ روز بخاطر اب دورش کم شد سز شدم
البته هفته قبلش تو ۳۶ هفته هم بخاطر همین اب بستری شدم و امپول ریه زده و بودن قرار بود سز اورژانسی هفته قبلش بشم

من بخاطر دیابت بارداری ۳۷هفته زایمان کردم خداروشکر هیچ مشکلی نبود