۱۰ پاسخ

بله من انجام دادم خیلی خوب بود به نظر من هیچ عوارضی نداره اما مهتابی اشعه داره

اگ درجش بالاس تو دستگاه بزارید چه کاریه بچه رو حجامت کنید ترنجبینم بدی کنترل میکنه ولی دستگاه زودتر دفعش میکنه

عزیزم میگن خوبه ولی ترنجبین چه جوری به بچه ام بدم میشه راهنمایی م کنید

این کارو نکنید منم دخترم زردی داشت تازه خوب شده نزدیک35 روزه درگیر بودم...قطره بیلی ناستر گرفتم روزی 15قطره دادم خوب شده الحمدلله

عزیزم زردی رو همه میگیرن
دختر من 7 روزش بود من دیدم گوشه لبش زرد میشد و توی چشمش
بردم حجامتش کردم
شکر خدا
همون یه ذره هم رفت و زردی نگرفت

من بچم ۴۵ روزش بود بازم زردی داشت دکتر ب بچه یه قرص داد ک تو پنج روز بدم بهش خوب شد حتما ببر دکتر زردی طولانی خیلی عوارض داره

بهش شیرخشت بده قطره بیلی ناستر بخربده بهش عالیه تا میتونی چیزای خنک بخور لیمو شیرینم بخور

مادرای عزیز انشالله که بچه ها تون زردی نداشته باشن اما اگه بود از این روش استفاده کنید جواب میده من طبق حرف دکتر انجام دادم و نتیجشو هم دیدم گفتم با شما هم به اشتراک بذارم
شیر خودتون رو بدوشید و بذارید رو گاز گرم شه بعد که خنک شد بدین بچه چند روز.اینو یکی از خانمها انجام داده بود جواب گرفته تو گروه دیدم

آره من دختر خاله شوهرم انجام داد اصلا زردی نگرف

خوب زردی ۸۰ درصد بچه ها دارن تورو خدا چیه عزیزم ترنجبین بده بهش گرمش نگیر لباس زیادتنش نکن دمای اتاقم بزار ۲۶