۴ پاسخ

روز ۱۳ پریودت حساب کن ۳شب پشت هم بعدش ۱ شب در میون تا یک هفته،بعد رابطه هم بهتره دستشویی نری زودتر جواب میگیری

سلام عزیزم اول اینکه چطور بفهمی بارداری چندروز ازپریودی بگذره یعنی روزیکه بایدپریود بشی نشدی چندروز بعدش تست بگیری میفهمی اگرم جواب ندادبازم دوسه روزه دیگه تست بگیر اما برای اقدام بارداری خب پریودیت چند رو هست اگه 28روزهست روز14تاسه رو پشت یروزدرمیان رابطه داشته باش ودرضم اگرم 34روزه 1از 16تا19 یروز درمیان رابطه داشته باش یعنی روز تخمک گذاری

عزیزم شما بعد از پریودیت یک شب درمیون اقدام کن اگه پریود بعدیت عقب افتاد بارداری بی بی چک هم معمولا نشون میده

پریودیتون تموم شد اقدام کنین ب تخمک گذاری کاری نداشته باشین..یه تجربس😉اگه قبل تخمکگذاری انجام بدین اسپرم میمونه توی رحم و وقتی که تخمکگذاری صورت گرفته سریع بهم‌میچسبن😃😉