۳ پاسخ

من تقریبا سه هفتس غذا شروع کردم
میگن اول فرنی بعد حریره بعد سوپ
ولی من الان فقط دارم موادو تست میکنم
برنامم مث عکسه ولی چون ۶ماهش پرنشده نهایتا روزی ۲ یا ۳ وعده و نهایت ۲ قاشق میدم
تا الان برنج و بادوم و کره و نشاسته و گلابی رو تست کردم
بعد از اون چون شکمش یدرمیون کار میکنه میخوام ۳_۴ روز جودوسر تست کنم
بعد از اون ۳_۴ روز هویج و ۳_۴ روز هم سیب زمینی تست میکنم

بعد از اون میرم سراغ سوپ

سلام من از ۴ماهگی به پسرم دادم از کم شروع کن که ۴یا۵تا قاشق بهش بده اگه دوست داشت و بهش حساسیت نداد زیادش کن میوه حالا زوده از شیش ماهگی بهش بده

سلام.من دادم دو هفته بعد از واکسن چهارماهگی.روز اول و دوم کم بده در حد یه قاشق چایخوری روزا بعد دیگه بیشترش کن.من موز دادم.حریره بادام دادم.