۸ پاسخ

عزیزم اخر هفته ۸ برو که قلب تشکیل بشه هم ضربان حس بشه ولی صداشو زیر هفته ۱۰ نمیشه شنید

عاره عزیزم منم ۶ هفته رفتم فقط ساک حاملگی تشکیل شده بود ، آخرای ۸ هفته که شد رفتم سونوگرافی خداروشکر همه چی خوب بود.
نگران نباشید 😊

من ۸هفته و ۱روزم بود که واسه سونو قلب رفتم بهم گفتن قلبش تشکیل شده اما صداشو واسم نذاشتن گفتن آزمایش هاتو بده دفعه ی بعد که اومدی با دستگاه واست میزاریم.دفعه ی بعد حدودا ۱ماه میگذره از وقتی ک رفتم دکتر هنوز نوبتم نشده.

سلام عزیزم،۶ هفته یکم زود بوده ، ۸ هفته بری انشالله صدای قلبشم میشنوی 😍

سلام عزیزم منم ۸ هفته رفتم گفت جنین ۶ هفتس و تشکیل نشده با حساب سونوت صبر کن هشت هفتت تموم شه با خیال راحت برو...

سلام بله انشاالله

دقیقا برای منم همین اتفاقا افتاد ولی شما ۸ هفته بری میشنوی اینشالله عزیزم

هفته ۹ برو اینجور بهتر