۶ پاسخ

عزیززم
توکل ب خدا
منم پسر دوست دارم ولی حس میکنم دختره
سپردم ب خدا هر چی باشه سالم و صالح باشه

عزیزم آنومالی دقیق هست و اینکه خدا خودش هر چی مصلحت بدونه اونه هستن کسایی که آغوششون بدون بچه هست حسرت مادر شدن تو دلشون مونده انشالله که هممون سالم به دنیا بیاریم نی نی هامونو

عزیزم انشالله هرچی هست سالم باشه دست خداست مطمئنا خیر و صلاح همین بوده

هم عروس من تا آخر میگفتن پسره آخر کار دختر به دنیا اومد؟! ان شاالله سالم و صالح باشه.پسر که خیلی خوبه.ان شاالله که قدمش برات خیر باشه.

اره عزیزم ان تی احتمال خطا هست البته بستگی به جایی که رفتی هم داره اگه چند بعدی باشه احتمال خطا کم تر میشه جنسیت قطعی تو ۱۸ هفته است

ای بابا یکی پسر میخاد خدا بهش دختر میده یکی دختر میخاد خدا بهش پسر میده
این رژیم غذایی زیاد درست نیس زیاد دلنبند ب ان تی ک درصد خطاش زیاده