۹ پاسخ

سلام عزیزم.هیچ ضرری نداره با خیالت راحت بخور.این ک میگن خطرناکه و خطر سقط داره زمانیه ک شما دمنوش زعفرون یا چایی زعفرونی بخوری.من از اول بارداریم.توی غذاهامم ریختم هیچ مشکلی پیش نیومده خداروشکر تاالان.بیرونم غذای زعفرونی خوردم

اگه جوجه خونگی درست میکنی خیلی کم بزن فقط در حد یه دره مزه دار کردن ولی اگه از بیرون میگیری به جوجه های بیرون فکرکنم اصلا زعفرون نمیزنن خسیسیشون میاد رستورانا چون من هیچوقت حس نکردم که توی جوجه بیرون زعفرون داره😂😂😂
در کل با ۱بار ۱وعده خوردنش توی جوجه کباب فکرنکنم چیزی بشه گلم بخور نوش جونت😊😊😍

عزیزم خطر سقط جنین با زعفران تا پایان سه ماهگی وجود داره
اما بعدش توی غذا باشه یا مزه دار کردن غذا باشه مشکلی نداره فقط نباید بصورت دم کرده بخوری یا توی چای و دمنوش

سلام درحد یه بار فکر نکنم مشکلی داشته باشه

نه ضرری نداره اما به طور مدام نخوری بهتره

سلام مامان نگران . اون درصد زعفرانی که روی غذا میدن خیلی کمتر از اون چیزی هست که با کل غذا ترکیب بشه و شما نوش جان کنید . از تزیینات زیاد غذا که زرشک و زعفران با هم باشه پرهیز کن اما بخور که به دلت نمونه. جوجه کباب زعفرانی هم نوش جونت باشه عزیز دل با خیال راحت بخور

من خودم‌ بدون زعفرون میخورم ولی میگن کم باشه تو غذا اشکال نداره

نه عزیزم در اون حد طوری نیس شمام دیگه بالا ۳ ماه هستی بخور نوش جونت

نه عزیزم ضرر نداره بخور زعفران دم کرده ی خییییییلی غلیظ ضرر داره