۴ پاسخ

سلام عزیزم
من به پسرم سرلاک میدادم که واقعا پشیمونم
چون سرلاک مواد نگه دارنده داره و بچه ها باید مواد غذایی مفید و مغذی مصرف کنن
شما میتونین خیلی چیزای بهتری رو مثل فرنی سوپ پورهسیب زمینی میوه و... جایگزین کنین و برای مواقع اجباری مثه مسافرت یا شرایط خاص ازش استفاده کنین

سلام خب میتونین یکبار فرنی با شیر گاو بدین مقدار کم ببینین حساسیت داره یا نه. من دکتر بهم گف غذاشو هفته به هفته میدی تا اگه به چیزی حساسیت داره متوجه بشی.چون تا امتحان نکنین که متوجه نمیشین

اگه حساس باشه باشه با مصرف لبنیات در مدفوعش خون دیده میشه

تا الان نفهمیدین حساسیت داره یا نه؟ هیچ محصول گاوی نخوردی تو این پنج ماه؟؟