۴ پاسخ

منم شیرخشک کمکی میدم چاره نیس

عزیزم منم مثل شمام شیرمون ابکی چرب نیست بجه سیر نمیشه من در کنارش شیرخشک هم میدم
ولی شیر خودت حتما بده من در روز ۳ وعده شیر خشک میدم بیشتر شیرخودم میدم
شیر مادر ی چیز دیگس

عزیزم هرچه بچه بیشتر سینه رو بمکه شیرت بیشتر میشه پس حوصله به خرج بده منم اوایل مثل شما فکر میکردم که شیر ندارم یا بچه سیر نمیشه اما به حرف من بکن ضرر نمیکنی تا جای که میتونی فقط شیر خودتو بده شیرت تموم نمیشه

منم شیرم اینجوری بود ولی پسرم سیر نمیشو و کاملا شیرخشکی شد چون شیرم چرب نبود و به اصطلاح مغز نداشت