۵ پاسخ

من از پنج ماه و نیم شروع کردم با فرنی مقدار کم بعدش حریر بادام دادم ولی اصلا پسرم دوست نداشت بهش سوپ ساده دادم وسطاش بهش پوره ی سیب زمینی و هویج میدادم

پنج ماهو۱۲ روزش بود بالعاب شروع کردم س روز بعد فرنی س روز بعد حریره بادوم.اما یبوست گرفت کلی اذیت شد..اگ بتونی از روزی ک فرنی میدی میان وعده آواکادو و گلابی بدی یبوست نمیگیره.کشورای دیگ با آواکادو شروع میکنند ما برنجو می‌بندیم ب بچه دهنشو سرویس میکنیم برای دفع

دو.هفته قبل واکسن شش ماهگی با لعاب برنج شروع کردم

من یک هفته از،پنج ماهگی گذشته بود با فرنی

من از 4 ماه و نیم دادم با فرنی و پوره شروع کردم الان سوپ هم میدم