۱۰ پاسخ

سلام من مادر شوهرم گفت بعد عید بگیر منم از اونجا که خیلی عروس حرف گوش کنی هسم گفتم چشم

دکترا میگن تا ۱۸ماه اما من که دلم نمیاد آخه عاشق می می 😁🥰

منم انشالله تاعیدمیگیرم بعدواکسنش اصلا عدانمیخووره همه حواسش به شیرمنه

دختر منم همینه سعی میکنم بیشتر وایسم و مشغول کارام بشم که کمتر بیاد سمت سینه یا یه وقتایی به جاش سعی میکنم غذا بدم حتی یه لقمه

من خواستم هجده ماهگی از شیر بگیرم ولی دیدم دندون اسیاب و نیش ورم کرده نگرفتم الان اسیابارو درامده ی اسیاب و دوتا نیش تازه نیش زده دندوناش دربیاد میگرم انشالله تا عید از شیر میگیرم

من وسطای اسفند شاید بگیرم آخه پسر منم بهم اجازه نشستن نمیده همش اویزونه شیر میخوره

سلام عزیزم بهتره تا دوسال کامل بهش شیرتو بدی چون تو رشد قدش خیلی موثره

من پسرمو تو ۱۸ ماهگی گرفتم اتفاقا

سلام اره عزیزم من اخرای یکسال چهارماهگی بردیمش اونم یک دفعه اخه مدتی بود هیچی نمیخورد فقط می می خودمم پوست و استخون شده بودم الان خداروشکر غذا خوردنش خوب شده

ارخ عزیزم من.گرفتم البته 19ماهش بود بااینکه همه غرمیزدن که تابهار بزاربخوره.گفتم باشه ولی نزاشتم بفهمن گرفتم بعدگفتم چون شب تا صب بایدسینه م دهنش باشه اصلا خواب نداشتم