۷ پاسخ

سلام گلم اینجوری حساب نکن وزن بچه ضرب در 160کن هر عددی شد ،باید در 24ساعت همون قدر سی سی شیر بخوره

عزیزم اصلا حساب و کتاب لازم نیست،بچه من کلا شیر خشک میخوره تا وقتیکه غذاش شروع بشه تقریبا هر دو روز ونصفی یا سه روز یه قوطی میخورد.کلا هر وقت بچه شیر خواست باید بدی.
این حساب کتابها برای همه درست نیست.

پسره من ۴ ماهو ۱۸ روزشه هر دو روز نصفی یه شیر خشک تموم میشه دیگه درماهو حساب نکردم چندتا میشه خودت زحمتشو بکش 😆

پسر من سه ماه پبیست روزه هفته دوتا شیرخشک میخوره

سلام خانمی منکه بچم شیش ماهشه ماهی چهار الی پنج تا میخوره

بستگی به اشتهای بچت داره.یه بچه هست هزساعت شیر میخواد یکی هست ۳ساعت یبارم گرسنه نمیشه.

سلام.بستگی به خوردن بچه داره