۹ پاسخ

معمولا ۱۹ هفته قطعیه،تو هفته های پایین تر احتمال خطا وجود داره

امکان نداره تو انومالی بعد از هفته ۱۸ اشتباه بشه امکان نداره

عزیزم انومالی دقیقه درصد خطاش خیلی کمه.

نه آنومالی و نوزره هفته دیگه دقیق هستش
.اون ان تی دوازده هفته اس که میگن دختره بعد اشتباه میشه توی آنومالی

آنومالی دقیقه عزیزم منم آخرین بار آنومالی رفتم و دیگه نرفتم همه وسایلاش رو هم گرفتم

سلام سونو بعدی قطعی مشخص میشه ولی معمولا خطا پیش نمیاد
مبارک باشه 😍

مگه میشه؟! شاید خیلی نادر پیش بیاد آنومالی اشتباه کنه

سلام مبارکه
انومالی دقیقه عزیزم
اون ان تی هست ک خطا ممکنه بوجود بیاد

اونا تو ان تی بهشون گفتن اشتباه میگن انومالی انومالی هیچ خطایی نداره