۹ پاسخ

سلام نه اصلا استرس نداشته باشید منم میترسیدم پسرم اذیت بشه ولی خداروشکر نه خیلی گریه کرد نه اذیت شد فقط قطره استامینوفنشو به موقع بدید که اذیت نشه

نه عزیزم استرس نداشته باش فقط حواست به دمای بدنش باشه مرتب چک کن قطره استامینوفن هم روز اول هر چهارساعت دوبرابر وزنش بهش بده هر یکساعتم چند ثانیه کمپرس سرد بذار محل واکسنش

سلام عزیزم ن فقط همون موقع ی جیغ کوچلومیزنه بعدش ک اومدی خونه بهش قطره استامیفون بده ک راحت بخوابه

من بچه اولمه و بی تجربم برا همین خیلی استرسشو دارم از تب کردنش میترسم

نه فقط حواست باشه تب نکنه...تب کرد دل شویه کن...و حتما استامینوفنشو 4ساعتی بده.هم درد نکشه هم تب نکنه...روز اول کمپرس سرد و دوم گرم

نه عزیزم نگران نباش فقط مواظب باش تب نکنه تا 24 ساعت

ن عزیزم منم خیلی میترسیدم ولی پسرم خداروشکر زیاد اذیت نشد فقط تبشو مرتب بسنجید قطره استامینوفن هم دوبرابره وزنش هر ۴ ساعت یبار بده
تو خوده بهداشت هم بهتون میگن چیکار کنین

منم باید فردا ببرم ولی گفتم یکشنبه ببرم منم خیلی میترسم ...من بچه اولم خیلی آروم بود اینو نمیدونم

نه اصلا دختر من تبم نکرد