۱۱ پاسخ

نه عزیزم من بچم پسره ویار داشتمو و دارم

نه اصلا.من تا همین الانشم ویار دارم و بچم پسره

اره دقیقامثل مال من سرپسرم خوشگل زبرزرنگ بودبدون ویار

نه بابا اصلا
من پسر دارم و سه ماه اول حالت تهوع داشتم

نه والا من که این قد ویار داشتم ۴ ماه اول به بوی خونم بوی یخجال بوی همسرم همش اوق میزدم و حالت تهوع شدید داشتم بالا نمی اوزدم ولی حالت اوق زدن داشتم

نه عزیزم هیچ ربطی نداره من اصلن ویارنداشتمو تو دلیمم دختره

گلم من ویار داشتم و تنبل شدم
نی نی دخملی ولی علائم ربطی به جنسیت نداره 🥰🥰

سلام نه عزیزم به اینانیست بچم پسره ازاولش ویارداشتم که هنوزم دارم کلا بی اشتها بی حال همش میوفتم بعدم همش دعاکنیدبچتون سالم سلامت باشه دخترپسری فرقی نداره عزیزدلم

اصلا ربطی نداره من بچم پسره ازاول بارداری تاالان توحسرت غذاام،خیلی ویارم بده درست نشدم بخداهنوزم خیلی سخته خداکنه زودتر بگذره سر دخترم این مشکلاتونداشتم

اصلا به این چیزا توجه نکنین من بچم پسره از اول بارداری کلا نمیتونستم غذا بخورم هنوزم به بعضی چیزا ویار دارم

من سه ماه اول شدید ویار داشتم و بچم.پسرعه