۱۲ پاسخ

هر کسی یه نظری داره اسم خوش آهنگیه ولی خب معنی نمیده در واقع به هوایی که میاد و میره تو ریه میگن نفس
فقط به عنوان قربون صدقه جذابه
احساس من اینه که بیست سال دیگه که مردم توی قرن ۱۴۰۰ منطقی تر هستن جز اسمایی میشه که معنیش با عقل جور درنمیاد مثل گندم و آوا و...
البته من نظرمو گفتم از الان بگم که توهین نکردم فقط یه نظره نیازی نیس ریپاای توهین کنین

سلام عزیزم اسم کاملا سلیقه ای
البته باید به آینده اسم معنی اسم هم توجه بشه
اسم نفس هم خوشگله .ولی خب زیاد شده

ب کم و زیادی اسم توجه نکن ببین ب دل خودت میشینه...بنظر من ک قشنگه

قشنگه عزیزم ربطی نداره که زیاد شده مهم اینه قشنگ وبه دل باشه

زیاد که شده ولی اگه دوسش دارین و احساس خوبی دارین بهش به فکر‌زیاد و کم بودن یا نظر دیگران نباشین

به نظر من اصلا قشنگ نیست❤🌹

بستگی به خودتون داره عزیزم ولی اگه من باشم نمیزارم ...یک اینکه شاید بچه زشت باشه فردا دوستاش مسخرع اش نکنن دو اینکه سرسنگین نیس اسم و باعث میشه توو آینده روش زیاد حساب نکنن و مثل بچه های لوس باهاش رفتار کنن و سه اینکه خیلی زیاد شده این اسم و توو اطرافیان ما همه میگن اوه چه اعتماد به نفسی دارن که گذاشتن این اسم رو...ولی باز نظر خودتون مهمه و اگه این حرفا واستون مهم نباشه میتونین کنار بیایین بااینا خیلی هم خوبه

منم اسم دخترمو انشالله نفس میزارم.

سلام عزیزم نفس قشنگه چون توقرآن هم اومده

منم میخام اسم دخترم و نفس بذارم

خیلی قشنگ عزیزم

عالیه عزیزم مهم نظرخودته