۴ پاسخ

پسر منم هست گاهی میگم نه نازی کن اونم میکنه گاهی هم به بازی میگیرمش یادش بره

پسرمن دندوناشومحکم میگیره به هم و باجفت دستاش صورتمو دستامو میکنه باحرص گاهی هم موهامومیکشه دستاش پرموی سرم میشه نمیدونم بااین همه عصبانیت چکنم... بی خیال میشم بازی میکنم نازش میکنم ولی دوباره😢

امیرسام منم اینکارو میکنه منم میگیرم قلقلکش میدمو باهاش بازی میکنم که اینکار از یادش بره سرش گرم بازی بشه.اگه عصبانی بشی بهش بدتر میکنه.

عزیزم طبیعیه که سعی کن دستاشو بگیری ببوسی وباهاش بازی کن وکمترعصبیش کن