۶ پاسخ

سلام عزیزم بله منم اینجوری بودم به بچه ات مرتب شیر بده یا اگه شیرت زیاده خالیش کن زود خوب میشی. منکه دارو نخوردم همین کارو کردم دردم خیلی کم شد

مال منم همینطور شد کاری به کارش نداشتم خودش خوب شد ولی خیلی درد داشت طوری که دستمو نمیتونستم بدم بالا

عزیرم ماساژ بده با روغن زیتون به سمت نوک سینه باید فشارش بدی و دردش رو تحمل کنی تا کانال شیر باز بشه. شیر به درستی تخلیه نشده برای من هم پیش اومده

عزیزم من از اوایل بارداریم داشتم بعد که زایمان کردم خیلی بیشتر شد و بزرگتر و دردش خیلی بد بود خودم هی ماساژ دادم از زیر بغلم به سمت سینه ام که این شیر ها اومد بیرون و خوب شد

اون قسمتو کیسه آب گرم بزار گرم بشه شاید جذب بشه

بعضی وقتها مال چربی بعضی وقتها خطرناکه باید پیشگیری کرد تشخیص فقط با پزشک به نظر من