۱۵ پاسخ

رفلاکس داره ببر دکتر خوب میشه،دختر منم اینجوری بود

پسرمنم اینطوریه ولی من به زوربیداری شیرخشک میدم به زور میخوره

دختر منم از بعد واکسن دو ماهگی دیگه توی بیداری شیر نخورد البته رفلکس هم داره.... دکتر میگه خوب میشه نگران نباش منم یه جورایی باهاش کنار اومدم

ببرش یه جای تاریک وساکت خوب میشه نگران نباش دختر منم اینجوری بود.

پسر من وقتی نمیخوره صدا سشوار میزارم میخوره😃

ببرتویه اتاق تاریک یایه جای خلوت بهش شیربده یاشیرتوباقاشق بهش بده

ببردکتر.پسرمنم همینه پدرم بخدادراومده رژیمم هستم بخاطرش.دیگه نمیدونم چی بخورم شیرم خوب بشه..بایدحتناخواب الودبشن تابخورن.مادرشوهرمن گفت اسپرین رونصفش روبکوبم باکرم نیوابمالم پشت گوشاش بخوابه

ی مدت بچه ها اینجوری میشن سینتو ک بشناسه راحت میگیره
دخترمنم اینجوری بود تو خواب سیر دل میخورد الان سینمو میشناسه راحته

بچه دخترعموی منم همینطوری بود تو خواب بهش شیر میداد

دکتر گفته خابیده ندم به خاطر رفلاکسش از اول هم چون ندادم اصلا نمیخوره

بخوابنش رو ی چیزی خودتم کنارش دراز بکش سینت بزار دهنش

دراز کشیده بهش شیر بده

واقعا چه قدر سخته کلافه شدم داغونم جای ساکت و تاریک میبرم صدای سشوار و ...میزارم خودمو هزار جون تکون تکون میدم اما فایده نداره وزنشم کمه🥺🥺

رفلاکس که داره از ۲ ماهگی و دارو میخوره اما تازگی اینجور شده

سلام شاید رفلاکس داشته باشه