۱۳ پاسخ

عزیزم چرا استرس داشته باشی؟خوبه که. من هفته ۱۳ هستم انقدر حالم بده هنو

آره طبیعیه ی روز حالت خوبه ی روز بده

اره عزیزم نترس نگران نباش.در بارداری هر کسی ی علایمی داره که نسبی هست و شخص به شخص فرق داره و همشم نرماله به جز درد شدید و خونریزی و لکه بینی

همه بیدارن🤣اره چرا طبیعی نباشه

عزیزم خداروشکر کن خوب شدی من اخر۵ ماه هستم دارم ازویارجون میدم میگم گناه بچم خداکنه رشت کنه

مشکلی نیست عزیزم نگران نباش طبیعیه من که کلا تهوع و هیچ علایم حاملگی نداشتم خدایا شکر مشکلی نبود

عزیزم عادیه هی میره و میاد اصلا نترس بعضی ها اصلا ندارن بعضی ها گاهی دارن بعضی ها هم تا روز زایمان دارن

سلام...بله عزیزم نگران نباش..استرس نداشته باش..آروم باش

عزیزم طبیعیه یه روز خوبی ی روز بد.برمیگرده حالت نگران نباش منم مثل شمابودم

چرااسترس ازخدات باشه کاش واسه ما قطع میشد😷

عزیزم خو بهتره که مگه خوشت میاد همش تهوع داشته باشی

من اصلا حالت تهوع نداشتم همش دوبار
اره طبیعیه

وا آره دیگه خداتو شکر کن