۳ پاسخ

نه فکرت و الکی مشغول نکن مدل تکوناشونه نی نی منم یهو‌ کلید میکنه به یه نقطه هی به همون جا میزنه پشت هم یا همین ک میگی به یه سمت فشار میده باز برمیگرده باز همین کارو میکنه گاهی هم کش و قوس میرن دستشو کش میده خستگی‌در میکمه بعد برمیگرده ب حالت اول باز اینا همه عادیه

عزیز تو داری اینجوری احساس میکنی وگرنه اون داره تکونای خودش رو میخوره اون طوری ک راحته

نه عزیزم نگرلنی نداره بازی میکنه
من خیلی وقتا پیش میاد پاشو میکشه نگه میداره باز همون کارو تکرار میکنه
الان دیگه کمتر پیش میاد کامل بچرخه مثل هفته های پایین تر که خیلی میچرخید