۱۸ پاسخ

کمالی نگو بگو قسال خونه خیلی دکتر و میشه گفت تمام پرسنل مزخرفی داره از نگهبان و پرستار تا دکتر من بمیرم هم دیگه پام رو اونجا نمیذارم

عزیزم قبلا بد تعریف میکردن الان کلا عوض شده اون کمالی سابق نیست من سه هفته پیش اونجا بستری بودم دیدم ب چشم خودم ک واقعا رسیدگیشون حرف نداره تمیزم هس یکسره ضدعفونی میکنن فکر نمیکنم کرونایی ام ببرن اونجا چون قبل ورود ب زایشگاه تبت رو چک میکنن بعدشم دستگاهای پیشرفته ای ک کمالی داره هیچکدوم از بیمارستانهای کرج نداره اگر خدای نکرده زایمان زودرس داشته باشید بهترین دستگاهارو برای مراقبت از بچه دارن چیزای ک من میدونم اینا بود بازم میل خودته

اصلا نری کمالی افتضاحه
اگه دولتی میخوایی زایمان کنی برو یا امام علی یا البرز

اصلا خوب نیست کثیف و رسیدگی بد و پرستاران بی اعصاب

بنظرم به نظر کسی گوش نده چون منم انقد از کمالی بد گفتن میترسیدم از کمالی حاضر نبودم برم.ولی مجبور شدم از سر اجبار کمالی بستری شم.و کلا حرفایی ک زدن کلا برعکس بوددددد.همه چی خوب بود اونجا. از تمیزی بگیر تا رفتار پرستارها و رسیدگیشون.من وقتی بستری بودم اونجا خانومایی بودن ک ۱۸.۱۹ سالشون بود میخواستن کمالی زایمان کنن

کمالی که افتضاحه اصن آموزشیه
برو البرز دولتی نیس ولی اگه دفترچه داشته باشی رایگانه نداشته باشی هم از جاهای دیگه ارزونتره

عزیزم من دیشب کمالی زایمان کردم الانم بستری همهچی عالی بود

من ۳۲ سالمه کمالی بدنیا اومدم مامانم همیشه غر میزنه گلایه میکنه زمان جنگم بوده بیچاره تجربه خوبی نداشته مال من خاطره بود الان تو تبریزم ولی جای خوبی برو حتما برات خاطره بدی نشه

کمالی نرو اصلا خوب نیست
دفترچه داری؟

پس شما مشکل دارید که یک ساعت سوال می کنم هزینه را نمی گید خدا خیرتان دهد می برم جای دیگه

کاربامسایل دیگه ندارم فقط هزینه عمل بگید ممنون می شوم

سلام هزینه عمل سزارین در بیمارستان کمالی بدون بیمه

هزینه بیمارستان عمل سزارین چقدراست

عزیرم‌بیمارستان شریعتیم خوبه جاده ماهدشت واقعا رسیدگیشون عالیه خیل تمیزه درحده خصوصیه خیلیم خلوته برخلاف حرفایی ک میزدن ادم میترسید ب هیج وجه اونظوری نیست

سلام دوستان به نظر شما بیمارستان کمالی چطوره برای زایمان طبیعی خوبی

سلام ببخشید هزینه زایمان طبیعی یا سزارین چقدر میشه بدون بیمه چقدر میشه

والا من ده سال پیش کمالی رفتم خیلی خوب بود الانم میخوام برم کمالی همه جا پرستار خوب و بد داره دلیل نمیشه بخاطر پرستارا بگیم بده من که رازی بودم

من ده سال پیش زایمان کردم بد نبوده ولی الان خیلی بد میگن من خودم چیزی ندیدم ولی من دو بار برا لکه بینی هفته پیش رفتم خوب بود