۶ پاسخ

نه ببرش دکتر الکی نیست که بچه است

حتمااااا ببرش دکتر سرخود دارو نده مخصوصا که گلوش چرک داره

شربت کوریزان برای سرماخوردگیه نه برای تب

عزیزم بهتره ببری دکتر تا خیالت راحت شه
احتمالا باید چرک‌ خشک کن مصرف کنه
از پزشکای آنلاین متخصص کودک هم میتونی کنم بگیری
من چند باری استفاده کردم خیلی راضیم
انشاالله ک زود خوب میشه فقط خود درمانی نکن❤️

سلام دوست عزیز دختر خودم چند روز پیش همین حالت ک فرزند شما داره و داشت تب شدید باعث استفراغ شد بردم دکتر ..گفت به خاطر سه تا دندان کرسی تبش ته گلو افت زده بود نمی تونست اب بخوره حتی شیر خیلی ضعیف شده بود از تب بالا افت دهانش بدن عفونت کرده بود چهار ساعت یک بار شربت استامینوفن یا شیاف ..برای گلو یه ورق قرص داد افت ازبین بره ولی برای مطمئن شدن بهتره دوست عزیز دکتر ببری فرزند دلبندتون

عزیزم باید ببری دکتر شربت ازیترومایسین بده برای گلوش ولی چون وزن و سی سی رو نمیدونی حتما از دکتر بپرس