۹ پاسخ

رفلاکس داره احتمالا.

شب ها یک پارچه نخی گرم کنید بزارین رو سینه اش تا صبح چند شب تکرار کنید ان شاءالله خوب میشه

طبیعیه نگران نباش

منم پسرم خس خس میکنه بردم دکتر گفت اشکال نداره سرما خوردگی نیست حساسیته

با روغن بادام تلخ روی پیشونیش و سینوس هاش رو چرب کن به سینه و پشتش هم بمال دختر منم اون هفته این جور شده بود یه حمام گرم هم عالیه بینی اش رو باز میکنه

عزیزم دکتر به من گفت هنوز حنجره شون کامل نشده بخاطر همین خس خس میکنه.له مرور زمان بهتر میشه

دکتر به من قطره بینی داده بود دو قطره میریختم خوب میشد شستشو هم بودخس خسم نمیکرد

نه عزیزم این بخاطر برگشت شیر وقتی زیادی شیر میخوره اینجوری میشه
بینیشه

نگران نباش اگه سرمام خورده باشه خودش خوب میشه چون با خوردن شیر مادرگلوشون عفونت نمیکنه روغن زیتون بزن رو سینش تا گرم بشه فردا خوب شده