۱۶ پاسخ

بنظر من هیچ چیز مثل بستنی به وزن گیری جنین کمک نمیکنه
بستنی عالیه
نگران هم نباش مامان خانوم

سلام عزیزم بنظرم سلامتی خیلی مهمتره، بچه پسرخاله من وقتی به دنیا اومد ۲۵۰۰ بود خاله ریزه بود🤭 الان بیا ببینش چی شده هفت ماهشه اینقدر تپله دستاش بند بنده💗 ولی شما آجیل شیرین بستنی میوه مایعات آبمیوه طبیعی آبگوشت تخم مرغ آبپز سیب زمینی آبپز کله پاچه انواع کباب مخصوصا با گوشت گوسفند، اینارو مصرف کن انشاالله وزنش بالا میره

عزیزم نگران نباش ..نگرانی بیشتر تاثیر بد میذاره.....آرامش خودتو حفظ کن ...
هر روز روزی دوتا تخم مرغ آبپز بخور با یکی سیب زمینی آبپز .....آب پرتقال تازه ....آب فراووون ...ماهی .مرغ .و گوشت ترجیحا کبابی و یا آبپز ....مغزیجات ...ماکارونی و برنج و اینا ....پنیر پیتزا و لازانیاااا

....دکترت بهت پودر لیدی میل نداده ؟؟ .ب من داده مثل قوطی شیر خشکه روزی ۴ پیمانه در دو وعده میخورم ..
خلا صه ک سلاپتی جنینت مهمه ن اینکه وزنش ....اینا رو رعایت کن انشالله ک بسلامتی بغلش میکنی و هیچ مشکلی پیش نمیاد 🤲🏻🤲🏻😘😘

سلام‌مغزیجات خرما بستنی چیزای شیرین اینارو وزن تاثیر میذاره

برا دوست منم گف چهار کیلوووه سه و نیم دنیا اومد

عزیزم مویز بخور کشمش کوهی منظورمه خیلی خوبه بچه وزن میگیره

سلام قارچ کبابی کنید و بخورید. و گوشت،هر روز. بستنی روزی یکی. من اینا رو خوردم در دو هفته ۷۰۰ گرم وزنش رفت بالا.

نگران نباش اصلا استرس نداشته باش تخم مرغ فوق العاده هستش روزی یک یا دوتا را بخور

من 10 روز آخر هر روز بستنی خوردم، 2700 بود، شد 3100

بستنی
دلستر
کباب
چرا اینقد پایینه؟
هیچی نخوردی؟

سلام عزیزم گوشت گوسفندی کباب کن بخور بادوم بخور

عزیز م پنیر پیتزا برای بچه خوب نیست فرمودند پنیر پیتزا بخوری

سونو گرافي خيلي دقيق نيس خيليا رو ديدم تو سونو زده وزن سه كيلو يه دنيا اومده بچه ٢٥٠٠ بچه سالم باشه وزنش مهم نيس بعدش وزن ميگيره نگران نباش

سلام عزیزم اصلا نگران نباش خداروشکر کن که سلامته دوستم بچه اش بدنیا اومد 1800بود الان ماشالا اضافه وزن داره .
خواهر زاده خودم بدنیا اومد 2100بود الان خانومیه .هیچ مشکلی هم نداره‌.
من خودم 33هفته بودم رفتم سونو گفت 1800بچه گفت وزنش کمه اومدم خونه هر روز کباب سینه مرغ و آبگوشت ماهیچه خوردم و پسته و کشمش و موز و بستنی .موقع خواب شیر و خرما .تا هفته 36رفتم سونو گفت شده 2800.
وقتی هم بدنیا اومد 39هفته بودم 3100

سلام من تو37 هفته وزنش 2150بود یه هفته تاخیرزدن ولی زودتربه دنیا امد ووزنشم 3کیلو بود همش حرف باورنکن بچه اخراش خود بخود وزن میگیره

بستنی خیلی خویه