۹ پاسخ

من دقیقا بچم از دو ماهگی تا 4 ماهو نیم شست دستشو می‌خورد براش پستونک خریدم ولی بی‌اثر بود... تا اینک یهو یادش بهش سخت نگیر

بعضی از بچها کلا اینطوری خوردن انگشت برای نوزادان حالت آرام بخشه بزار بخوره ولی قبلش دستاشو حتما بشور مادر مهربون

عزیزم اصرارت برای چیه پسونک بگیره موسوم دیگه منسوخ شده مثل روروئک

دوست نداره پستونک بخوره هر چی دیگم بگیرید نمیخوره شصتشو دوست داره معمولا بعضی بچه ها ی مدت میخورن بعد ول میکنن خود بخود بعضیاشونم تا مدتها ک بزرگم بشن همش شصتشونو میخورن.چه اشکال داره بخوره کاش دختر منم میخورد اینقد گریه نمیکرد

دخترمن قبلا پستونک میگرفت اما ازوقتی لثه سفت میکنه نمیگیره

به زور به بچه نباید پستونک داد بعضی هاشون قبول نمیکنن کلا ....دختر من پستونکشو بر میداره انگشت خودشو میمکه.....پستونک که سرش ارتودنسی باشه مناسبه براشون

بعضی بچه ها به طور کل از مزه پلاستیک بدشون میاد برا همین نمیگیرن کلا پستونک من که انواع اقسام پستونک خریدم آخرش تف کرد بهشون انداخت بیرون عزیزم فایده ای نداشت حالا شاید پسر شما بگیره

اون انگشت عیبی نداره پسرمنم دوماه و نیمه شه انگشت تو دهنش پستونک اورتودنسی بگیر .

لثه سفت میکنه برای همین دستشومیخوره