۶ پاسخ

و اینم بگم که استراحت کن اصلا کار سنگین نکن پله نرو بیا جارو برقی اینا هم نکش فقط ب پهلو چپ بخواب حمام هم یکی دوروز نرو چون با اب گرم حمام کنی ممکنه لکه بینیت بیشتر بشه نگران نباش

شیاف استراحت تغذیه

اشکال نداره عزیزم برو دکتر بهت شیاف میده خوب میشی

ببین گلم استرس سمه برات اصلا بهش فکر نکن هرچ سریعتر ب یک متخصص مراجعه کن ک سونو برات مینویسه ک خدایی نکرده زبونم لال خارج از رحم نباشه...اصلا نگران نباش برای لکه بینیتم شیاف پروژسترون مینویسه بزاری یک روزه قطع میشه فقط سریع برو دکتر ک برات سونو و شیاف رو تجویز کنه...نگران نباش اصلا❤

فقط هر وقت. لکه دیدی استراحت مطلق کن بیشتر شد برو دکتر

عزیزم استراحت کن و امروز پیش دکترت برو برات دارو بده ، نگران نباش رفع میشه انشالله