۷ پاسخ

دقیقا مثه درد پریودی عزیزم
ولی با فواصل منظم‌

سلام عزیزم من برای بارداری اول فقط دل درد داشتم برای بارداری دوم لگن و کمر هم به دردهام اضافه شد از اینجا میفهمی درد زایمانه که میگیره بعد خوب میشی بعد دوباره میگیره اولش با فاصله های زیاده ولی بعدش کم کم میشه اگه درد شکم و لگن و کمر هم برای زایمان نباشه فقط یه باره به استراحت کنی خوب میشه ولی وقتی که بگیر و ول کن بشه حتما درد زایمانه

مال من که از اول نه ماهگی درد استخون های رونم شروع شد دیگه هفته ۳۹ درد شدید کمر یه جوری که استخون کمرم شکسته یه درد سوز دار میومد و میرفت تا اینکه ۵ دقیقه به ۵ دقیقه رسید
رفتم زایشگاه کیسه آب رو پاره کردن آخرش هم بعد از ۶ سانت باز شدن ضربان قلب بچم کند شد اورژانسی بردنم اتاق عمل 😫

خب عزیز منظورت چیه از اینکه کاری نکردی؟

دلدرد وکمر درد؛

مگه چه کاریت مونده ؟؟

عزیزم یکیش من خوندم که اولش انقباضات درد پریودی که تا سی ثانیه یا نود ثانیه طول میکشه
و اینکه چند دقیقه یکبار دردش تکرار میشه عزیزم