۶ پاسخ

شیر خشک آپتامیل خیلی بهتره عزیزم
دکتر هم تاکید داره که اصلا شیر خشک رو انقدر راحت تغییر ندید.این شیر بهترین و نزدیکترین شیر به شیر مادر هستش

گلم اگه خوبه بهش افتاده چرا عوض کنی همین اپتامیل خوبه، شیرخشک نان سنگینه

عزیزم‌ منم ب پسرم آپتامیل میدم راضی ام وزن گیریشم خیلی خوب بوده

اگه اپتامیل بهش ساخته تغییر ندین و همونو بدین،دکتر همیشه میگه تغییر نوع شیرخشک بیشتر معده بچه رو بهم میریزه

اگه بهش میسازه چرا میخوای عوض کنی یوقت دیدی نان بهش نساخت بچه اسهال شد یا واکنش های دیگه بدنش نشون داد.. خود دکترام به زور اگه شیرخشک تغییر بدن.. خیلی مراقب باش.. منم به بچم آپتامیل میدم و تا حالا خوب بوده خداروشکر.. شیرخشک خوبی هم هست

اپتامیل بهتره از نظرمن