۴ پاسخ

دخترمنم ریفلاکس داره دو ماه بهش امپرازول میدادم خیلی سخت میخورد اذیت میشد دکتر بجاش بهم اسومراز داد که پودره میریزم تو آب مثل شربت میشه با قطره چکان میدم بهش خیلی راحت شده .درسته سوال شما دراین مورد نبود ولی واقعا میدونم خوردن دونه های امپرازول بچه رو اذیت میکنه شما هم اگه دوست دارید با پزشکتون مشورت کنید جایگزین کنید

اگه روزی دوبار گفته باید بدی نه نده و عصر و شب که گفته بده اگه نه روزی یکبار گفته بذه بهش یکم وقت دیگه تقریبا دونه های که بالا اورده رو بهش بده

مگه دونه هاش هم اومد بیرون؟

اگر بلافاصله اورده بالا
اره دوباره باید بدی